Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

onsdag 28 februari 2018

Vi som redan är i systemet

Stefan Löfven säger "Vi satsar på kortare väntetider i cancervården".


Vi vill satsa 500 miljoner kronor per år på cancervården under nästa mandatperiod för att bland annat korta väntetiderna. För oss går investeringar i välfärden och tryggare cancervård före stora skattesänkningar.
Det är förträfflig!


Vi som redan är inne i systemet får all tänkbar hjälp vi någonsin kan önska oss, men de som fortfarande och i all oändlighet tröskar runt i de privata vårdcentralernas skatteskrymslen har det jättesvårt. Tidigare upptäckt av cancer är A och O

Låt de privata vårdcentraler som vill vara privata, driva sina verksamheter som privata bolag. Det vill säga driva verksamheterna på samma premisser som alla andra privata bolag - alltså utan inblandning av skattepengar.

Kan tro att privata vårdbolag då packar ihop sina instrument och söker sig andra utkomster. För jag har svårt att tro att försäkringsbolagen visar samma glädje över de privata bolagens tio-procentiga aktieutdelningar.

Läs mer om det Socialdemokraterna säger >

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar