Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

onsdag 17 januari 2018

Okunskap är oroligheternas moder

Det skrivs mycket eländigt på Facebook och Twitter om Stefan Löfven. Tror det är lätt att glömma tiden Reinfeldt rasistiska skattefiffel 2006 till 2014. Då var Sverige vidöppet för hycklarnas och tjuvarnas marknad - tjuvarnas och hycklarnas ekonomiska paradis.


Nu gaggas det om att Stefan Löfven vill ändra på vår grundlag. Man påstår att ”den idioten” skall ändra tryckfrihetslagen.

”Den idioten” måste övertyga 348 stycken riksdagsledamöter då. Kan tro att det kommer några nya ledamöter till riksdagen efter kommande val. Alltså blir det mer än 348 stycken som ska övertygas. Jag är inte säker på att Stefan går i land med det.

Ingen regering kan ändra grundlagen enkelt. Fähunden Fredrik Reinfeldt som inte begrep något annat än skattesänkningar för sina "vänner" försökte.

Att Palme fick genom sin fria invandring 1975, berodde inte på ett starkt S utan på en svag högersida.

För att ändra en grundlag krävs att riksdagen fattar två beslut med likadant innehåll och att det hålls ett allmänt val mellan de två besluten. Riksdagen ska inte kunna fatta förhastade beslut som inskränker människors fri- och rättigheter.

Jag förstår att folk inte läser och följer vad som sägs om och i Grundlagarna. Idag klarar inte Stefan Löfven att ändra på grundlagarna ensam. Han måste då ha m-alliansen och Sd med sig för att klara det.

Med risk för upprepning - Grundlagarna skyddar vår demokrati.

Kverulansens okunskap hjälper inte att bygga upp det av Fredrik Reinfeldt raserade samhället. Okunskap är oroligheternas moder.#retireduprising

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar