Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

söndag 10 december 2017

Vad är rasism

Vi är många som har blivit kallade för rasister på grund av att vi har åsikter om hur politiker behandlar vårt tidigare så fina land Sverige.


År 2006 röstade bland andra oförstående ungdomar fram högerpartiet, de så kallade nya moderaterna. Våra ungdoma trodde sig bli miljonärer om de röstade på högern. Hahaha. Väx upp.

Högerpartiet lade under sig de små farmarpartierna C, Kd och Fp med buller och bång. Naturligtvis körde rasisten Fredrich Renfeldt över de små partierna. Så klart att de fick några allmosor för att kunna känna sig delaktiga i de politiska besluten.

Vad dessa småpartier inte visste då, var att rasisten Fredrich, hade storvulna planer för "sitt Sverige". Död åt folkgruppen pensionärer var en av dessa storvulna planerna.

Med facit i våra händer, gläds vi åt att den galne rasisten Fredrich misslyckades. Nu är han bara "expertkommentator" i TV4. Är det någon som förstår.

Kan ni tänka er Adolf Hitler i TV4-studion?!

Jag funderar på att starta en blogg för att berätta om rasism och vem/vad som är rasist - Vad är rasism - #vadarrasism. Sveriges tio miljoner boende är nämligen rasister i de flesta av sina uttalanden, idag.

Det som är mycket märkligt, är att Sverige (Stockholmare) får kalla våra Samer för vad de vill utan att kallas för rasister. Skulle jag nämna en flyktig brottslig för svartskalle, så är jag rasist. Relevans?

Jag är besviken på Sverige och svenska medborgare, vilka inte har kunskap om ords betydelse. Att inte ha kunskap om vad rasism, nazism och fascism innebär, är urusel kunskapsnivå.

Så alla ni som kallar mig - en frispråkig pensionär för rasist, kommer ofelbart och omedelbart att kallas för rasister. För jag vet vad en rasist är för något.

Troligen är DU som läser detta - rasist. Grattis då, för DU har fått ett nytt invektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar