Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

måndag 6 november 2017

Storfifflare vet inte varför de betalar skatt


Vi hör på radion och ser på teven hur en liten procent av världens befolkning med oärliga och ibland brottsliga medel skor sig på fattiga människors arbete.


De fick även amnesti av M-allaiansen om de tog hem sina pengar och satte dem på skatteverkets konton - med högre ränta är världens räntor. Häftigt värre!

Vi uppmärksammas dagligen på hur den lilla procenten oerhört rika ständigt ökar på sina förmögenheter, medan miljarder människor svälter och dör på grund av dessa storfifflares mörka metoder.

Idag handlar det om några storfifflare i Sverige. Dessa storfifflare vet inte varför de betalar skatt?!

Jag frågar mig då hur i helsike de har hamnat på sina höga hästar "intellektuellt" då? Jo genom att med sin inhumana inställning till arbetande människor ständigt trampar på dessa miljarder arbetande människors lik.

Nu är det ju så väl ordnat att det finns ”detektiver” som kommer ikapp dessa storfifflare och visar upp deras sjuka skepnader. Bland andra Uppdrag Granskning och Kalla fakta. Tack för det.

På tal om oerhört rika människor, så finns det några som jag beundrar. Det är bland andra filantroperna Bill Gates och Warren Buffett. Mr Buffet säger följande! Om ett land behöver pengar, ska landet ta från dem som redan har.

Mr Buffet menar då de storfifflare jag har berättat om. De storfifflare i bland annat Sverige som inte vet varför de betalar skatt.

Dina härskarfabler kväser storfifflet

Skattefifflarna kostar miljarder – sätt stopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar