Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

onsdag 1 november 2017

Är detta verkligen "mitt Sverige" idag

Jag brukar inte läsa Hallandsposten numera, men fick ett infall igår 2017-10-31. Min fundering är var Sverige är på väg? Här under en provkarta på eländen:

Tre anhållna för mordförsöket

Försökte stjäla bilar iklädd rånarluva och baseballträ

Moped i brand på Frennarp

Personbil körde in i butik i Haverdal

Vaknade när inbrottstjuvarna stod i huset

Två pojkar misstänks för mopedstöld

Ida misshandlades varje dag

    Bild: TT

Detta är bara ett axplock av det jag kan läsa i dagens tidningar - varje dag. Det är bara jämmer och elände. Min fråga är var allt jämmer och elände kommer från?

Har verkligen svenska arbetare och bönder fostrat så mycket elände som far omkring och förstör i samhället idag?

Eller, finns sanningen att söka på andra ställen? Enligt BRÅ finns sanningen att söka bland importerade ligister, vilka kommer till Sverige som så kallade "papperslösa".

Dessa asociala individer som på outgrundliga sätt tagit sig till Sverige utan papper, eller de kastade sina eventuella papper innan de beträdde svensk mark. Individer som inget land i världen vill kännas vid.

Mitt förslag är att Sverige skickar tillbaka dessa asociala individer till det land de kom från sist. Då skjuter Sverige ifrån sig ett stort samhällsproblem. Vilket är till gagn för alla sociala och laglydiga medborgare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar