Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

lördag 4 november 2017

Äldrevalet Sverige - 2018


I slutet av 2013 och början av 2014 fanns det en grupp socialdemokrater, kallat lokala pensionärsrådet, Halmstad. I pensionärsrådet diskuterade vi hur äldrefrågorna i valet bäst skulle kunna framföras. Men plötsligt fick vi som medverkade i gruppen ett mejl om att hela gruppen hade upplöst.

När jag undersökte närmare varför gruppen hade upplösts, fick jag veta att gruppen ombildats för att ersätta oss kreativa tankeväckare med några lydknektar. Alltså blev det plötsligt helt tyst i de lokala socialdemokratiska leden, när det gällde äldrefrågor.

Jag har nu ansökt om medlemsskap i det socialdemokratiska partiet. Jag gör det för att försöka påverka diskussioner och debatter mot att framhålla två miljoner pensionärers situation. Det ska bli spännande att se om jag blir antagen som medlem i partiet.

Man ska veta att den stora pensionärsgruppen, trettio procent av valmanskåren 2014, är en oerhört splittrad grupp. Det handlar om pensionärer med politiska uppfattningar från yttersta högern till yttersta vänster. Allt beroende på pengabörsens storlek.

Naturligtvis ska jag även ansöka om medlemsskap i PRO, för att försöka påverka SPF, SKPF och RPG inifrån. Men framförallt ska jag på alla möjligt tänkbara sätt göra försök att framhålla alla svenska fattiga medborgares oerhört svåra situation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar