Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

tisdag 31 oktober 2017

Tänk vad tiden går

Det är just nu


Jag tänker ofta på vad som kommer ut av valdagen den 9 september 2018. Jag läser dagligen om politiker som rumlar om i andras portmonnäer. Klåfingrigheten är oändlig.

Min hemula undran är om det vi läser dagligen, bara är toppen på ett isberg? Vi läser om det stora, men glömmer det lilla. Med det lilla menar jag småpolitikerna runt om i småsamhällena.

Jag funderar på hur Sverige kommer att bli om dessa två kommer till makten. Han till höger vill sänka skatterna med 140 miljarder. "Hen" till vänster vet inte om hen är vänster eller höger. Hon bär rött upptill i alla fall! Kan vara en chimär!

Dessutom kan den token sänka skatterna samtidigt som han minskar sjukhusköerna. Rena rama trollerierna. Kan tro att högerpartiet har rekryterat en modern Mr Merlin!
”Sänk skatterna och förkorta vårdköerna med 19 miljarder” (Bild: DN-Debatt)

 
Naturligtvis är min våta dröm/önskan att M, Kd och Mp försvinner ur Sveriges riksdag. Det vore även en gudarnas välgärning. Kunde sedan sturelplanscentern tappa mark rejält med, då skulle solen skina extra på mig.

Så här ser senaste Sifo-undersökningen ut. Så vem i hela världen ska man rösta på?


Jag lägger in ett mycket passande ordspråk i sammanhanget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar