Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

torsdag 5 oktober 2017

Socialdemokraterna är bra för Sveriges pensionärer

Jag lyssnade snabbt på blivande statsminister Kristersson (enligt honom själv). Denne fjant vill bli Sveriges "president". Snälla, försvara Mitt Sverige mot en sådan galning!

Undrar om det finns någon välfärd kvar värd namnet om den token får som han vill? Troligen blir Sverige Europas nya u-land då.

Högerns (M) skuggbudget är precis som tidigare 2006-2014 en ren diskriminering av Sveriges äldre fattiga medborgare. Därför är högerpartiet M rasister (nazister)!

Lilla snärtan Lööf handskas med 25 miljarder som om det vore hennes tuggummi. Skrämmande oförstånd.

M, C, Kd och L har enorma skattkistor (Löfvens). Min fråga är var skattkistorna fanns under Fredrich Rainfeltchs tid när stora delar delar av välfärds-Sverige avvecklades? Jag bara undrar

Jan Björklund står och basunerar ut att han har lägger 7 miljarder av Löfvens pengar till sin skola . Men, bäste Janne! Var fanns dessa 7 miljarder när din herre Reinfeldt bestämde över dig?

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Enligt sunkiga kommentarer har svenska folkets minne krympt till russins storlek. Men jag minns och minns med förfäran och fasa tiden 2006-2014.

Jag tänker på valet 2018 och förfasas över ett högerstyre. Jag tänker på den enorma statsskuld Sverige kommer att ha efter fyra år med högerpartiet M.

Jag undrar hur många i förra "regeringen" som någonsin tänkte tanken Demokrati, eller hade kunskap om detta vackra svenska ord?

Vi såg dramatiskt ökande klassklyftor bland äldre – i Sverige efter 2006. Hur ser det ut i Sverige? Sveriges klassklyftor vidgades till avgrunder med högerstyret 2006.

Enligt Riksbankens redovisning och oavsett vad M-folk säger har tillverkningsindustrin ökat markant sedan Socialdemokraterna började regera. Oavsett vad M-folk säger, så går det bra för Sverige.

Sverige blev tryggt inom de flesta "sektorer" sedan 2014, med Socialdemokraterna.

Socialdemokraterna är tydligen bra för Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar