Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

tisdag 26 september 2017

Solidaritet - var en gång ett vackert ord

Foto: Bildbyrån 

P4 Hallands naiva flickor och pojkar vurmar för individer i Ali Baba-land. De som inte har nått Sverige - än det vill säga. P4 Hallands naiva pojkar och flickor vill att fattiga pensionärer ska skänka sina sista korvören till Ali Baba-land.

Tänk så många äldre pensionärer i Sverige som lider svårt idag. Sverige har minst 300 tusen fattiga vilka mår minst lika dåligt som individerna i vilket Ali Baba-land som helst. Solidaritet med vem?

Sveriges självpåtagna elitistiska tänkare (P4 Halland) vägrar se hur 300 tusen gamla och barn lider svårt i det "moderna landet" Sverige. "Eliten" ska då veta att 900 tusen gamlingar är fattiga enligt EU:s fattigdomskriterier.

Jag bara älskar (ironi) de delar av svenska folket (naivisterna) som vägrar öppna sina ögon, öron och "hjärtan" för sanningen. Sanningen är för dessa kanaljer, värre än döden.

Oavsett vad Sveriges politruker tycker om pensionärer, så är det majoriteten av våra pensionärer som har byggt upp Sverige till vad det var före 2006.

Tänk om vi pensionärer hade haft en Hans Rosling att arbeta för oss.

Ps.
Jag förklarar några ord i texten ovan. Det är för att förklara för de som inte förstår.
Ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar