Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

lördag 12 augusti 2017

SPI sjunger sin svanesång

Det står helt klart att Sveriges pensionärers intresseparti (SPI) sjunger sin svanesång
Något annat kan jag inte se med alla splittringar och byten av folk i styrelserna. 

Nu har SPI dragit ihop en massa fördettingar i form av före detta Sverigedemokrater, moderater, partilösa och andra suspekta figurer.

Hallandsposten skriver följande:

Vildarnas agerande får SPI att byta namn

SPI Välfärden i Halmstad vill byta namn till Trygghetspartiet.…
– De två vildarna har fått väljarna att tappa förtroendet för oss. Genom att byta namn hoppas vi kunna vinna tillbaka det, säger Maj-Lis Andersson (hyllmeter om denna dam), ordförande i lokalföreningen.

I förra valet tog SPI Välfärden två platser i kommunfullmäktige i Halmstad och blev en del av den borgerliga majoriteten. I början av 2016 meddelade dock den ena ledamoten, Arnold Gustavsson (fd moderat), att han tänkte lämna SPI och bli politisk vilde.

I vintras, efter att styrelsen bestämt sig för att överge samarbetet med den borgerliga alliansen, gick även den andre ledamoten, Bo Fridolph (fd Fp), samma väg. Kvar stod SPI Välfärden med enbart två ersättarplatser i kommunfullmäktige.

– Båda vildarna har flera gånger röstat mot vår politik, bland annat när det gäller bevarandet av äldreboenden. Samtidigt så talas det om dem som "SPI:s vildar" och det påverkar vårt rykte, menar Maj-Lis Andersson.

Läs mer på Hallandspostens sida.

Snacka om vildar i form av dessa partiflyktiga figurer:

Göran Dendelo (fd M)

Marie von Rietberg (fd Sd)

Bo Fridolph  (fd Fp)

Arnold Gustavsson (fd M)

Min högst relevanta fråga är vad dessa före detta högermän och högerkvinnor kommer att göra för 800 tusen pensionärer som lever under EU:s existensminimum.

Vad kommer dessa infernaliska högerfilosofer att göra för 300 tusen fattiga, där många är ensamstående kvinnor, långtidssjukskrivna och arbetare som skadat sig i sitt arbete och blivit förtidspensionerade svenska medborgare.

Vad kommer dessa arvodessökande individer att göra för alla fattiga grupper i Sverige? Inte ett dugg, vilket är min fasta övertygelse. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar