Bloggen bör läsas på egen risk. Det kan finnas texter som stör den KP-känslige. Den som tror att Sverige är ett fritt land, misstar sig å det gruvligaste. Sverige är inte vad det en gång varit.

tisdag 29 augusti 2017

En samling arga men funderande gamlinginlägg

Alla ni sliskiga älskare av brottsliga analfabetiska nykomlingar har missat vem som byggde Sverige. Kanske dags att börja fundera över det?

Kan ni Sveriges historia? Om inte kan jag rekommendera Herman Lindqvists - Historien om Sverige. Det är mycket lättlästa böcker! Även för politiker!

Jag gör något ovanligt! Jag tittar på TV4 och 112 på liv och död. Jag förundras över bristen på respekt och motarbetande av blåljuspersonal.

Sverige befinner sig i en svår situation. Samtidigt försöker M, C och Kd rida på situationen. Tyvärr vet inte M, C och Kd vad demokrati är.

Om jag får uttrycka min mening, så ska småtjejerna i M, C och Kd samarbeta med regeringen i Sveriges svåra situation. Kallas att ta ansvar. Nu kan vi ju som väl är räkna bort Batran! Troligen ett nytt mähä igen. En kapitalisters springpojke/flicka.

Hur ska Sverige någonsin kunna bli Sverige igen, när småpartiernas småtjejer inte förstår sitt ansvar med att sitta i Sveriges riksdag?

M-alliansens tråkningar mot Hultqvist är bara ett spel för galleriet för att försöka norpa sympatier från SD. Lång näsa får småtjejerna då.

Janne Björklund snackar om svarta hål i försvarsbudgeten. Jag undrar varför inte Janne protesterade när Reinfeldt skapade dessa svarta hål?

Jag undrar över när Sveriges riksdag ska förstå allvaret med det som händer i Sverige idag? Sverige är på väg mot en intellektuell avgrund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar